6.4.16.

Miha narušio porodičnu idilu - Supruga Diega Lopeza ljuta na Srbina

Srpski trener Siniša Mihajlović napravio je pravu pometnju među igračima odlukom da ekipu povuče u karantin do naredne utakmice, o čemu govori i javna pridika supruge Diega Lopeza.

Fudbaleri Milana poraženi su za vikend u Bergamu od Atalante nakon čega je Siniša Mihajlović povukao nepopularan potez i povukao ekipu u karantin sve do naredne prvenstvene utakmice sa Juventusom.

Srpski stručnjak zamerio se na taj način igračima koji nisu krili nezadovoljstvo takvom odlukom, a javnu pridiku Mihajloviću je uputila supruga španskog golmana Diega Lopeza.

"Kako da objasnim ćerkici da tata neće doći kući da joj pročita bajku pred spavanje, a sve zbog toga što je ekipa kažnjena nakon poraza?" napisala je Iria Otero na "Instagramu".

Ovakav komentar izazvao je lavinu novih koje su postavljali navijači Milana, smatrajući da je Mihajlović povukao dobar potez, pa se supruga Diega Lopeza našla na udaru i obrisala objavu.

Diego Lopez trenutno je treći izbor Siniše Mihajlovića kada su golmani u pitanju, ali je i pored toga morao sa ekipom u karantin što se očito nije svidelo ni njemu ni njegovoj porodici.

Izvor: sportske.net