9.4.16.

Miha: U redu je da budem smenjen

Izgleda da je sve poznato u Milanu, ako Siniša Mihajlović ne pobedi protiv Juventusa, neće više biti trener "Rossonera".

Po svemu sudeći, naredne sezone Siniša Mihajlović neće trenirati Milan, a postoji velika mogućnost da ne bude na kormilu i nakon meča sa Juventusom koji se igra na San Siru.

Milan nije pobedio na poslednje četiri utakmice, a ukoliko ne pobedi u sledećoj, to će najverovatnije značiti i kraj za Sinišu Mihajlovića.

"Kao i svakom drugom treneru u svetu, i meni se sudi na osnovu rezultata. Ako tim u narednih nekoliko utakmica ne bude igrao kako očekujemo onda je u redu da budem smenjen, čak i pre kraja ove sezone.

Sve dok sam ovde daću sve od sebe. Svestan sam šta radim, pokušaću da preusmerim sve što imam u Milanovu stranu", rekao je on.

"Kada stvari ne idu tako dobro kako bi trebalo onda mnogi upiru prstom u trenera, to je normalna stvar. Nemam nikakav problem da prvi dignem ruke u vazduh, ako nema dovoljno duha u timu, onda sam ja taj koji treba da preuzme odgovornost", rekao je Siniša Mihajlović italijanskim medijima.

Inače, igrači su stali na stranu Siniše Mihajlovića, baš kao i neki bivši fudbaleri ovog tima koji su mišljenja da stalne promene trenera mogu da loše utiču na igrače.

Ipak, pita se Berlusconi, a znamo šta on misli i kako misli...

Izvor: sportske.net