24.4.16.

Novi šok - Milan mora da proda najboljeg igrača?

Vrlo realno, ako Berlusconi ne proda klub!

Ove vesti mogu da se tumače kao pritisak Silvija Berlusconija koji odugovlači u pregovorima sa Kinezima i ne želi da se odrekne većine akcija u klub. Podsetimo, dobio je ponudu od 700 miliona evra za 70%, ali on traži rukovodeću ulogu na šta investitori ne pristaju.

Ako Milan ne bude prodat, prete mu još crnji dani, mada je tako nešto teško zamisliti, klub nikada u poslednjih 30 godina nije bio u goroj situaciji.

Problem su gubici, i ove godine će posle svih ušteda i kresanja troškova završiti sa gubitkom većim od 100 miliona evra.

Zbog toga bi morali da prodaju neke igrače, a praktično jedini sa ozbiljnom cenom je Carlos Bacca. On se izvinio nakon reakcije posle zamene protiv Carpija, ali je problem što ima previše godina za čekanje. Kolumbijac želi da igra Ligu šampiona, iskreno, sa ovakvim Milanom je to nemoguća misija.

I za "Rossonere" je ovo poslednja šansa da ga prodaju za ozbiljniji novac, tačnije da vrate uloženo i zarade nešto, Baccina cena u ovom trenutku je oko 40 miliona evra, podsetimo sjajni napadač će u septembru napuniti 30 godina.

Izvor: sportske.net