27.4.16.

Preokret - Milan ostaje u rukama Berlusconija!

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz Italije, ništa se neće menjati u Milanu, makar ne još uvek.

Pisali smo danas da je interesovanje za kupovinu kluba sa "San Sira" pokazao jedan od najbogatijih ljudi na sveti, a ujedno i vlasnik kineskog Guangzhou, Jack Ma i o tome nešto više možete proćitati OVDE.

Ipak, prema poslednjim informacijama koje dolaze iz Italije, još uvek neće doći do prodaje "Rossonera" najbogatijem Kinezu.

Naime, kako javlja "MilanNews", holding kompanija milanskog kluba "Fininvest", kojom upravlja porodica Berlusconi, odbila je navode da je klub prodat za sumu od 700 miliona evra.

Takođe je ove tvrdnje demantovao i Pier Sivlio Berlusconi, sin predsednika "Rossonera".

"Samo se nadam da će Milan pronaći put koji će tim vratiti projektu koji gleda ka budućnosti. Ali zaista ne znam ništa, tako da vam ne mogu puno reći", izjavio je Pier Silvio Berlusconi koji je i potpredsednik holding kompanije Milana "Fininvest".

Mnogi smatraju da je vreme da se Silvio Berlusconi povuče i ulogu predsednika kluba prepusti nekom drugom. On je na mestu predsednika od 1986. godine, a klub je pod njegovim rukovođenjem do danas osvojio osam titula u italijanskoj Seriji A, kao i pet trofeja Lige šampiona. Od poslednje titule u Italiji u sezoni 2010/11, klub je u konstantnom padu, a trenutno se nalaze na čak šestoj poziciji u Seriji A, što tri kola pre kraja nikako ne može da obraduje navijače ovog kluba, koji su naviknuti na uspehe.

Izvor: sportske.net