21.4.16.

Vreme odluke za Ben Arfu! Liverpool i Milan stavili ponude na sto, Atlético ga ne interesuje...

Paris Saint-Germain i dalje ostaje njegova opcija broj jedan.

Svi žele Hatema Ben Arfu! Posle priča o interesovanju Intera, Dortmunda, Beşiktaşa i Galatasaraya, Atlético Madrid je najboljem fudbaleru Nice spremio duplo bolji ugovor, odnosno godišnja primanja od 4.000.000 evra, ali tu se priča ne završava.

Milanovo stidljivo merkanje prethodnih meseci sada se podiglo na jedan viši nivo, odnosno direktni kontakt. Ista je situacija i sa Liverpoolom. Kako javlja radio Monte Karlo, koji gotovo nikada ne greši kada su ovakve stvari u pitanju - dva bivša evropska šampiona prosledila su direktne ponude na Ben Arfinu adresu i ne nameravaju da odustanu!

Francuskom ofanzivnom vezisti na kraju sezone ističe ugovor sa Nicom. I dok mali klub sa obale Sredozemnog mora razmišlja o produžetku saradnje u slučaju plasmana u Ligu šampiona, Redsi i Rossoneri su ozbiljno zagrizli mamac i planiraju da iskoriste činjenicu što bi bez obeštećenja mogli da dobiju velikog driblera i fudbalera koji je doživeo veliki preporod ove sezone.

Radio Monte Karlo preko svojih pouzdanih izvora donosi i informaciju da ga interesovanje Atlética ne zanima i da će odbiti Čolovu ponudu, te da su mu Liverpool i Milan zagolicali maštu i ozbiljno će izvagati uslove koje je dobio od dva velikana. Ali ono što se stavlja u prvi plan jeste da Ben Arfa i dalje sanja dres - Paris Saint-Germaina.

Nije krio Ben Arfa da mu se sviđa PSG i stil fudbala koji gaje Parižani, zbog čega je i rekao da su njegova vrata za Svece uvek otvorena. Čak se i pominjalo po francuskim medijima da određen dogovor sa francuskim šampionom postoji i da je na stolu trogodišnji ugovor. Pitanje je samo da li je u pitanju bila samo kuloarska priča ili tu zaista ima nešto?

Ovo su nedelje odluke za Hatema ben Arfu.