2.5.16.

Zvuči nestvarno - Milan pobedio Barsu, Nolito jednom nogom na San Siru

Mundo Deportivo navodi da je cena od 18.000.000 evra odbila Blaugranu.

Nije lako Barceloni kad treba da pronađe igrača. Kriterijumi su izuzetno visoki, a teško je dovesti top kvalitet kad se zna da je tu - za svaki slučaj. Ako se povredi neko od nedodirljivih iz prve postave. Nolito je dugo bio prva opcija, ali po svemu sudeći ništa od selidbe napadača Celte u Kataloniju.

Mundo Deportivo ističe da je posao propao pošto Celta nije odustajala od obeštećenja od 18.000.000 evra. Nije da je ta suma nedostižna za Barsu, ali ona ipak traži rezervnu varijantu. Džokera sa klupe. I tako smo došli u maltene nezamislivu situaciju da je Barceloni igrača preoteo - Milan?!

Posrnuli italijanski gigant bi, istina, već koliko danas mogao da napravi prvi korak ka ozdravljenju, pošto će kineski konglomerat Alibaba uložiti 700.000.000 evra u preuzimanje kluba. Ako se nešto ne izjalovi. Očekuje se da sa investitorima stignu i Marcello Lippi i bivši napadač Porta i Atlética, sada Guangzhou Evergranda Jackson Martínez.

Uskoro i Nolito za koga Mundo navodi da je jednom nogom već na San Siru mada i dalje ostavlja mogućnost da Barsa nešto iščačka u danima pred nama. Potajno se nadaju i Inter, Valencija, pa navodno i Atlético. Međutim, Milan trenutno u blagoj prednosti.

Barsa se okreća Kevinu Gameiru iz Seville. Mundo već piše: "Idealan profil igrača".