29.4.17.

Milan bi da "rupu u vezi" zakrpi hrvatskim internacionalcem

Nova uprava Milana već uveliko radi na pripremanju naredne sezone.

Milan se nalazi na šestom mestu Serije A, Liga šampiona je udaljena miljama, ali bi "Rossoneri" mogli u evropska takmičenja, kako se nalaze na poziciji koja ih vodi u Ligu Evrope.

To znači da će naredne takmičarske godine kroz dva takmičenja moći da se izbore za povratak u LŠ, te je izvesno da će im biti potrebna pojačanja.

Pominju se pojačanja u napadu, navodno nova uprava želi špica visokog kvaliteta koji bi bio predvodnik "novog Milana", a jasno je da će im biti potrebna pojačanja i u ostalim linijama tima.

Naime, Fassone i Mirabelli su pronašli igrača koji bi mogao da pojača vezni red, a u pitanju je bivši fudbaler Intera Mateo Kovačić.

Vezista Reala je retko igrao ove sezone, dobijao je priliku uglavnom sa klupe, te se često spekulisalo da bi mogao da ide.

Tottenham je odavno pokazao interesovanje za hrvatskog fudbalera, a sada se navodno i Milan uključio u priču.

Montella želi Kovačića i Marija Pašalića na raspolaganju naredne sezone, za potonjeg koji je već na pozajmici na "San Siru" će se lako dogovoriti, dok će angažovanje Kovačića biti daleko teža misija za "Rossonera".

Naime, Real je voljan da ga pusti ali ne za manje od 30 miliona evra. Čini se kao razumljiva cifra za igrača njegovog potencijala i kvaliteta, makar u današnje vreme, ali je pitanje da li Milan to može da priušti, naročito jer su spremni da skoro pola najavljivanog budžeta potroše na jednog napadača.

Izvor: sportske.net