25.4.17.

Ne seća se finala Svetskog prvenstva, a sada bi mogao u Milan

Kako prenosi "Calciomercato" nova uprava "Rossonera" merka i talentovanog nemačkog vezistu.

Najpre je bio jedno od najvećih iznenađenja na spisku Joachima Löwa te 2014. godine, a onda je Löw još više iznenadio fudbalsku javnost kada mu je ukazao šansu u velikom finalu u startoj postavi.

Kramerov nastup u verovatno najvažnijoj utakmici njegove karijere, ostaće upamćen po tome što je tokom prvog dela igre zaradio udarac, od koga se onesvestio, a potom je imao za posledicu i gubitak memorije, te je na trenutak zaboravio da igra finale Mondijala.

Ipak, nakon što se okitio zlatom kao jako mlad i perspektivan fudbaler, Christoph Kramer nije ispunio očekivanja.

Otišao je pozajmicu iz Leverkusena u Mönchengladbach nakon Svetskog prvenstva, odigrao dobru sezonu, te su mu "Farmaceuti" ukazali šansu naredne, ali je tada razočarao, da bi ovog leta i zvanično napustio "Bay Areni" i pojačao Gladbach.

Više puta je po njega dolazio Napoli, ali nemački reprezentativac nije završio na "San Paolu". Od ovog leta bi ipak mogao da se okuša u Seriji A, kako je za njegove usluge zainteresovan i Milan.

Mirabelli i Fassone su i pre nego što su postavljeni na svoje funkcije radili svoj posao, putovali su po Evropi i skautirali mnoge fudbalera, koje bi rado videli na "San Siru", kako sam fudbaler Gladbacha priznaje, Kramer je jedan od njih.

"Intersantno je svo to interesovanje iz Serije A za mene. Prvo je to bio Napoli, pa onda Juventus, a sada i Rossoneri. Došao sam do informacije da su se raspitivali o meni, ali iskreno nije bilo nikakvih preogovora. Rekli su mi i da su me gledali u Firenci, kada sam gostovao sa Borussijom", izjavio je Kramer.

Dakle, vezu "nekog novog Milana" mogao bi da čini nemački internacionalac, koji bi u svoj 26. godini, mogao da oživi karijeru, koja dosad nije išla očekivanom tokom.

Izvor: sportske.net