23.4.17.

Ovo bi bolelo! Dvojac Milana u Juventusu!?

Zebnja među navijačima "Rossonera" nakon najnovijih informacija. Ko će se na kraju pitati...

Za Mattiju De Sciglija se zna, on bi u Juventus, ponuda postoji, Allegri mu je obećao da će ga dovesti u Torino, i naznačio ga kao metu u prelaznom roku. U januaru je transfer bio blizu, nije bilo vremena da se završi, ali sada izgleda da nema prepreka.

Italijanski reprezentativac će se godinu dana pre isteka ugovora preseliti u Torino, Milan ne može da rizikuje da ga izgubi bez obeštećenja za 12 meseci.

I to je stara priča.

Međutim, ona nova se odnosi na Donnarummu, i ovoga puta nije u prvom planu Raiola, već roditelji fudbalera.

Naime, Juventus ima neku vrstu obećanja da će razmotriti njihovu ponudu koja je jača od Milanove.

Raiola se još nije sastao sa novim vlasnicima, on traži između 3.5 i 4 miliona po sezoni, plus bonuse, ali pre svega da vidi kakvi su planovi Milana i imaju li Kinezi novca da naprave ozbiljan tim.

Ako je suditi po nekim najavama, imaće svega 50 miliona evra za prelazni rok.

Juventus je spreman da uskoči u igru, ponudi 5 miliona Donnarummi po sezoni i Milanu 50 za obeštećenje. Pitaće se mladi golman, ali i Raiola i roditelji.

Zbog toga čitava priča sigurno se neće rasplesti do leta, a navijači Milana se boje da bi novi vlasnici, ako Donnarumma ne potpiše ugovor bili prinuđeni da ga prodaju.

U tom slučaju Milan bi se okrenuo ka Unitedu ili Arsenalu koji će tražiti golmana, kako bi izbegao da Donnarumma ode u Juve i nasledi Buffona.

Ipak, mladi golman želi da ostane, ali samo ako Milan napravi respektabilan tim. Za sada to ne izgleda izvesno, ali ostaje da vidimo šta će učiniti novi vlasnici.

Izvor: sportske.net