18.5.17.

Gde će završiti Moussa Sissoko?

Francuz je napavio grešku kada je minulog leta odlučio da pojača Tottenham Spurse.

Francuski reprezentativac je prethodnog leta odlučio da u poslednji čas odbije ponudu Evertona i preseli se na "White Hart Lane".

Ispostavilo se da je pogrešio, kako ga mnogi navijači Spursa sada smatraju i jednim od najgorih pojačanja u istoriji klubu.

Papreno je plaćen, oko 30 miliona funti, a nije pokazao ni delić onoga zbog čega je doveden.

Izvesno je da će napustiti klub već nakon godinu dana, a zainteresovanih strana itekako ima.

Naime, za njegove usluge je i dalje zainteresovan madridski Real, kako Zidan veruje da bi njegov zemljak mogao dosta da pomogne veznom delu "kraljevskog" kluba.

Ipak, imaće Madriđani žestoku konkurenciju i to od najljućeg rivala, kako je Tottenham Sissoka ponudio Barceloni. Upoznati su u severnom Londonu sa problemima koje "Blaugrana" ima u veznom redu, naročitao nakon loše odrađenog prelaznog roka, te su im sa tim na umu ponudili usluge Mousse Sissoka, kog su rešeni da se odreknu.

U čitavu priču je uključen i Milan, koji planira da rekonstruiše sve linije tima naredne sezone, Sissoko bi nesumnjivo bio veliko pojačanje za "Rossonere".

Videćemo gde će bivši vezista Toulousa i Newcastla završiti, jedno je sigurno, za njega više nema mesta u četi Mauricija Pochettina.

Izvor: sportske.net