30.5.17.

Nema lepšeg dana za navijače Milana: Evo ga i Montella - 2019!

A sad pojačanja.

Navijači Milana u ekstazi. Lepe vesti ređaju se kao na pokretnoj traci. Centralni vezista Atalante Franck Kessié je stigao na lekarske preglede, Mateo Musacchio je zvanično promovisan u novog štopera, a u nastavku savršenog utorka za Rossonere stigla je i vest da je Vincenzo Montella produžio ugovor.

Popularni Aeroplanino potpisao je novi ugovor, ovoga puta do juna 2019, čime su ga kineski vlasnici nagradili za učinak u sveže završenoj sezoni, jer je foto-finišu izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Prethodna saradnja Montelle i kluba sa „San Sira“ bila je oročena do leta 2018, međutim, uprava mu je ukazala poverenje u nastavku misije da od Rossonera stvori tim koji će se boriti za trofeje.

Ugovor je zaključen na pomalo neobičan način, uključenjem uživo preko zvanične Fejsbuk stranice Milana, u prisustvu direktora Massimiliana Mirabellija i Marca Fassonea.

Sad, kad je taj posao završen, Rossoneri će pokušati da dovedu što je više moguće kvalitetnih igrača, a kao glavna meta izdvaja se Álvaro Morata iz Reala, čija cena se kreće oko 60.000.000 evra, dok su se prema poslednjim informacijama u Milanu ustremili na dvojac Lazija, Lucasa Bigliju i Keitu Baldéa.