4.5.17.

Sa kim će Kessié činiti tandem u vezi Milana?

Sve je izvesnije da će talentovani fudbaler Atalante na "San Siro", evo i koga bi novi sportski direktor da upari u vezi sa njim.

Franck Kessié je bio velika želja Manchester Uniteda i Chelseaja, potom se pojavila priča da je sve dogovorio sa Romom, a poslednje informacije ukazuju da je na putu da pojača "Rossonere".

Nova uprava je navodno spremna da dobar deo budžeta potroši na angažovanje fudbalera iz Obale Slonovače, a vredno rade i na angažovanju fudbalera sa kojim bi Kessié činio tandem u "srcu" veznog reda.

Poznato je da su zainteresovani za Lorenzo Pellegrinija, kao i za fudbalera madridskog Reala Matea Kovačića, a navodno se na listi pojavilo još jedno ime.

Novi sportski direktor Milana je veliki poštovalac kvaliteta bivšeg fudbalera Intera Alfreda Duncana i upravo njega bi voleo da upari sa Kessiém u sredini.

Fudbaler iz Gane je u Sassuolo stigao za samo šest miliona evra, klub iz Ređo Emilije će definitivno tražiti više, ali bi Milan svakako angažovanjem Duncana mogao finansijski daleko bolje da prođe nego u slučaju sa Pellegrinijem i Kovačićem.

Jedini problem je što je za Duncana zainteresovan i Bayer Leverkusen, te će sa njima voditi borbu oko njegovog potpisa.

Izvor: sportske.net