16.6.17.

Deset stvari koje niste znali o Minu Raioli!

Trenutno je državni neprijatelj broj 1, jedno je sigurno, njegov život je zaista neverovatan...

Osim dobro poznatih stvari da je odrastao u Holandiji gde mu je otac držao restoran u koji su navraćali fudbaleri i agenti, ima nekoliko stvari koje niste znali o Minu Raioli.

1. Govori sedam jezika, italijanski, engleski, nemački, španski, francuski, portugalski i naravno holandski.

2. Igrao je fudbal, za mlađe kategorije amaterskog Haarlema, nije mu išlo pa je postao direktor.

3. Prvi transferi bili su Holanđani, Aron Winter u Lazio, Bergkamp i Yorke u Inter. Doveo je Bryana Roya u Foggiu i Marciana Vinka u Genou.

4. Od 1996. ne plaća porez, živi u Monte Karlu.

5. O Ibri vodi računa od 2003. nisu razgovarali tri meseca kada je Zlatan morao da ode iz Milana u PSG.

6. Probao je nemoguće, da dovede Contea na klupu Milana, po odlasku iz Juventusa, dao je obećanje Gallianiju, ali nije uspeo da ga ispuni.

7. Pavelu Nedvědu, svom najboljem prijatelju iz sveta fudbala je za dve godine uterao bogatstvo u džep, iz Sparte ga doveo u Lazio, pa iz Lazija u Juventus, oba puta je Čeh uzeo ogroman novac.

8. Pravo ime mu je Carmine, a inspiriše ga čuveni film "Jerry Maguire" sa Tomom Cruiseom u ulozi sportskog agenta koji se bori za svog klijenta. Tako mu se i zove kompanija "Maguire".

9. Jedan je od dva čoveka koje je Ser Alex naveo kao one koje mrzi najviše u svetu fudbala.

10. Kada je Ibra pregovarao sa Juventusom, prvo je dogovorio da izazove incident u Ajaxu, a posle se na sastanku sa Italijanima pojavio u bermudama i havajkama i pitao Moggija, "zar mu nije vrućina u odelu"...

Izvor: sportske.net