1.6.17.

Pouzdani novinar - Milan dogovorio uslove sa dvojicom!

Novinar koji važi za najpouzdanijeg u Italiji kada se radi o transferima, Đanluka di Marcio, pisao je večeras o Milanu i dva dogovora koja imaju.

Milan rekonstruiše tim, u narednu sezonu će skoro sigurno ući daleko jači nego u ovu, a i dalje se postavljaju pitanja u vezi pojačanja, iako se već neka znaju.

Mateo Musacchio je predstavljen, Franck Kessié i Ricardo Rodríguez su naredna pojačanja koja su dogovorena i skoro sigurno će se desiti, a do kraja prelaznog roka koji još nije ni počeo, Milan bi mogao da dovede i fantastičnog napadača.

Pominjali smo vam jutros, Belotti je jedna od meta, a izgleda da je prva meta Álvaro Morata, fudbaler koji nije prvi napadač u Real Madridu.

Morata je, prema Di Marziju, dogovorio sve uslove sa Milanom i čeka se samo dogovor Milana i Real Madrida.

Navodno je Morata prihvatio 8 miliona evra godišnje, odnosno više od 150 miliona evra nedeljno.

Nije to sve, izgleda da je Milan ponudio i Donnarummi novi ugovor po kome bi sjajni mladi golman mogao da zarađuje 4.5 miliona evra po sezoni.

Pišu mediji i da je dogovor postignut, videćemo da li je istina, navodno Điđi mora da se dogovori i sa svojom porodicom i sa agentom Raiolom.

Ponuda je fantastična, daleko veća od one prve, pa se govori da je Donnarumma izuzetno zadovoljan. Dodajmo još da postoje i bonusi u ugovoru koji su takođe izuzetni.

Izgleda da je poruka Mina Raiole od jutros uplašila klub...

Izvor: sportske.net