10.6.17.

Raiola doneo ponudu za Donnarummu, Milan bolju neće dobiti!

U ponedeljak delegacija stiže u Lombardiju. Pretpostavlja se da će ih sačekati zid...

Malo je opcija ostalo Raioli, kako rekosmo, nije više u poziciji da postavlja uslove jer su svi veliki klubovi rešili pitanje golmana.

Donnarummi ističe ugovor naredne sezone, Raioli se ne isplati da ode kao slobodan igrač, zbog provizije, sa druge strane, ponuda Milana ne zadovoljava kontroverznog menadžera.

Sam golman se ne oglašava, ali videćemo šta će se desiti kada u ponedeljak u Milano stigne novi sportski direktor Paris Saint-Germaina.

On će u društvu Raiole predstaviti ponudu za Donnarummu, 40 miliona evra.

Spekuliše se da je Paris Saint-Germain golmanu Milana ponudio 8 miliona evra po sezoni, duplo više nego "Rossoneri".

Ovo je verovatno i najveća ponuda koju će Milan dobiti, u klubu su pretili da će Donnarumma, ako ne produži ugovor sledeću godinu provesti na tribinama, ali malo ko veruje u tu pretnju.

Juventus je želeo da plati 50 miliona evra, no ni sam Donnarumma ne želi da pređe u drugi italijanski klub, a i "Bianconeri" su se na kraju odlučili za iskusno Poljaka Szczęsnyog kao alternativu Buffonu.

United ostaje sa De Geom, Real ima nameru da zadrži Navasa, Pep je kupio Edersona, pa jasno da Minu Raioli nije ostalo mnogo opcija...

Ipak, ako Milan odbije ponudu, biće interesantno videti nastavak čitave priče. Donnarumma je navodno spreman da potpiše novi ugovor, ali Raiola traži klauzulu o otkupu, "Rossoneri" su zacepili 100 miliona, na šta igrač, odnosno njegov menadžer ne pristaje...

Izvor: sportske.net