13.6.17.

Raiola, prihvati poraz - ovo je Dan D za Milan i Donnarummu!

Sad ili nikad...

Intervju muškom magazinu GQ podigao je Italiju na noge, ali i otkrio da je za Gianluigija Donnarummu Milan jedina opcija. Danas, milanski mediji se utrkuju da svoje čitaoce obaveste kako je ovaj utorak „Dan D“ za Rossonere i Điđa.

Odnosno, pre za superagenta Mina Raiolu, koji će morati da prihvati to da je doživeo fudbalski poraz i da više neće moći da ucenjuje nekadašnjeg šampiona Evrope.

Điđo Donnarumma je svoje srce poklonio Milanu. Odbio je Realove silne milione i pristao na manju platu jer, kako je sam rekao, emotivno je jako vezan za klub u kojem je dosad rastao. Zato će, navodi se, najkasnije u toku današnjeg dana mlada italijanska zvezda izneti i svoju konačnu odluku upravi Milana i reći sudbonosno „DA“ kojim će se biti zatvoreno jedno čudno poglavlje u pregovaračkom trouglu Raiola - Milan - Donnarumma.

Milan je na sto već stavio ugovor do 2022. godine i godišnju platu od 4.000.000 evra neto, gde nisu uključeni bonusi za ulazak u Ligu šampiona, ali i potencijalne uspehe na kraju sezone.

Raiola je dosad ucenjivao Milan i tražio ogromnih 5.500.000 evra za ultratalentovanog golmana, ali i niz klauzula i bonusa kojim bi sebi obezbedio veliki prihod. Međutim, Raiolini planovi srušili su se poput kule od karata.

Pokušao je Raiola da predupredi sve Milanove namere, ali je Donnarummino srce reklo svoje. Posle sedmica nagađanja i neizvesnosti, ovaj utorak biće sudbonosni. Direktorskom tandemu Marcu Fassoneu i Massimilianu Mirabelliju dojadilo je da slušaju Raiolina prenemaganja, zato će današnja runda razgovora biti i zaključna.

Nakon toga samo se čeka da Donnarumma stavi svoj potpis na novi ugovor i tako definitivno svoju budućnost posveti Rossonerima.