21.7.17.

Ako italijanski tim ponudi 100.000.000 i Belotti želi da ode po svaku cenu - tek ću tada razmisliti

"Inače nemamo želju ni potrebu da ga prodamo", kaže predsednik Torina Urbano Cairo.

Milan zapinje, pominje se da su pregovori za Andreu Belottija već počeli. Nema mnogo takvih napadača na tržištu, zato su se Rossoneri zapalili. Kao i Paris Saint-Germain koji se dovodio u vezu sa napadačem Torina.

Ali, ako ćemo suditi po rečima predsednika Torina Urbana Caira, najveće su šanse da ćemo Belottija gledati naredne sezone u redovima trenera Siniše Mihajlovića. Dakle, u Torinu.
"Belotti ima izlaznu klauzulu samo za inostrane klubove. Nadam se da će ostati u Torinu još jednu godinu. Mogao bi da ostane u Torinu. Ako italijanski tim dođe i ponudi 100.000.000 i Belotti želi da ode po svaku cenu - tek ću tada razmisliti o tome", rekao je predsednik Torina Urbano Cairo.

Onda je dalje objasnio situaciju...
"Kada to kažem, ne želim da ga prodam. Pustiću ga da ode ako ga neki strani klub plati onoliko koliko je izlazna klauzula. Ne želimo da ga prodamo. On je u centru pažnje, priča se o njemu, ali želim da ga zadržim. Napustiće klub jedino za 100.000.000 evra. Njegova želja je bitna, ali je i Torinova. On je pristojan momak koji nam se obavezao na dužnost. Ugovor mu ističe 2020. godine, imao je sjajnu godinu i želim da ostane još kod nas", rekao je Cairo.

Belotti je prošle sezone dao 26 golova u Seriji A. Ozbiljna brojka.