27.7.17.

Milan ne može da registruje Bonuccija i Bigliju!

Tandem novajlija neće igrati protiv Craiove u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nevolje u raju?

Milan ne može da registruje Leonarda Bonuccija i Lucasa Bigliju za prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Craiove u Rumuniji! Posrnuli milanski gigant našao se u pomalo nezavidnoj situaciji, a razlog tome je neočekivan - Juventusu i Laziju još nisu stigle uplate za transfere.

Dok se u italijanskoj javnosti i među navijačima Milana podigao glas da je klub u velikom problemu, direktor Marco Fassone uverava da će sve biti regulisano i da nema razloga za brigu.
"Mogu da potvrdim da klub još nije isplatio Bonuccijev i Biglijin transfer. Ali, Milan uverava da će 11. avgusta sve biti regulisano", izjavio je Fassone i tako potvrdio pisanja lokalnih medija.

Očekivalo se da će Bonucci i Biglia biti u sastavu za meč sa Craiovom, ali s obzirom na novi razvoj situacije oni neće moći da se stave na raspolaganje sve dok Juventusu i Laziju ne budu legle uplate. To, praktično, znači, da će obojica propustiti dvomeč sa Craiovom, a možda čak i mečeve naredne faze, ukoliko plaćanje ne bude izvršeno na vreme, kako bi Milan mogao da ih registruje.

Kroz fudbalske kuloare u Italiji provlači se priča da je veliko pitanje da li će njihovi transferi biti realizovani do početka Serije A, koji je zakazan za 19. i 20. avgust!

Podsetimo, Milan duguje 40.000.000 evra za Bonuccijev transfer, plus još 17.000.000 evra Laziju za kupovinu Biglije.