22.7.17.

Otkrivena tajna - kako je Milan završio transfer kojim se ceo klub ponosi?

Poznati svi detalji...

Ni gotovo dve sedmice pošto je Milan završio transfer kojim se svaki član uprave ponosi, i dalje ima onih kojima nije jasno - kako je Leonardo Bonucci završio na San Siru?

Odgovor je ponudio generalni direktor milanskog giganta Marco Fassone, koji je otkrio sve detalje ove doktorske disertacije. Od toga ko je pokrenuo celu priču i ko je imao najveću veru da će transfer biti završen, do toga koliko je Bonucciju bilo potrebno da donese veliku odluku...

Pa, krenimo redom...
„Što se celog Bonuccijevog transfera tiče, moram da kažem da je trener Vincenzo Montella bio taj koji nas je inspirisao da krenemo u pohod i koji je najviše verovao da će posao biti sklopljen“, kaže Fassone za klupsku televiziju i dodaje:
„Onda je na scenu stupio sportski direktor Massimiliano Mirabelli, koji je bio najažurniji po pitanju toga da li transfer može da se ostvari ili ne“.

A onda se krenulo u akciju.
„Imali smo samo jedan sastanak s Beppeom Marottom. Dobili smo pozitivan signal i završili transfer. Eto, toliko je lako bilo“.

Fassone je otkrio da svi u klubu veruju u ovaj Milanov projekat i da će se astronomska ulaganja (preko 210.000.000 evra) isplatiti jako brzo.
„Imamo petogodišnji plan i jako dobru viziju. Nažalost, u tom planu nema novog stadiona, mada bih ja rado i tu priču ubacio u ceo plan. Ali, videćemo još“.

Eto, ponekad nije potrebno mnogo da bi se desile najneverovatnije stvari. Leonardo Bonucci je sada kapiten Milana!