27.7.17.

Pirlo ne veruje u svoj bivši klub

Iskusni italijanski fudbaler smatra da njegova bivša ekipa neće moći da se uključi u borbu za Skudeto.

Milan je ove sezone doveo čak 10 novih igrača, na putu su još najverovatnije tri pojačanja, jasno je da će "Rossoneri" u sezoni pred nama biti daleko ozbiljniji tim nego prošle takmičarske godine.

Mnogi smatraju da ovakva ekipa Milana može da se uključi u borbu za sam vrh tabele, ali ne i bivši igrač ovog kluba Andrea Pirlo.

Vezista New York Cityja veruje da je takođe njegov bivši klub Juventus i dalje glavni kandidat za titulu.

"Juve je i dalje tim koji morate pobediti. Pojačali su se Douglas Costom, Bernardeschijem i Szczęsnyjem, a sada će dovesti još nekog.

Svake godine ljudi kažu da je red na Napoli, Romu i druge, a onda svi vidimo kako se stvari razviju", jasan je Pirlo.

On je uveren da će Bonucci doneti mnogo Milanu, ali i dalje ne veruje da su kandidati za titulu.

"Bonucci će Milanu dati sjajnu harizmu, karakter i internacionalno iskustvo, dok će Juventusu nedostajati njegove tehničke sposobnosti i mogućnost da igra sa loptom u nogama.

Da li će se Milan boriti za Skudeto? Ne verujem. Kada krećete od nule i dovedete 10 novih igrača, oni mogu da budu dobri koliko hoćete, ali i dalje je teško da odmah počnete da pobeđujete.

Morate da sačekate da igraju zajedno, kako bi se dobro slagali na terenu. Montella ima težak posao, ali i veliku motivaciju. Njihov cilj je da se domognu Lige Šampiona", dodao je Pirlo.

Izvor: sportske.net