23.9.17.

Genije u poseti Milanu: Klub je preporođen, veći je kvalitet igrača

Dejo Savićević ponovo u svom domu.

Genije se vratio kući!

Ozari se osmeh navijačima Milana na pomen neponovljivog Deja Savićevića, zato se njegova reč poštuje i sluša bez pogovora. Savićević je bio specijalni gost u domu Rossonera gde je prvo imao sastanak sa klupskim direktorom Marcom Fassoneom, a onda i razgovarao i za klupsku televiziju o novom timu, u koji je uloženo preko 200.000.000 evra, samim tim i očekivanjima za budućnost.
„Klub je preporođen. Ove sezone doveden je ozbiljan broj tehničkih potkovanih igrača. Milan izgleda mnogo jače nego prethodnih godina, a to već sada pokazuju i rezultati. Ubeđen sam da će isti biti još bolji tokom sezone“, rekao je Savićević.

Naravno, kolege sa Milanove televizije interesovalo je da li strelac jednog od najlepših golova u istoriji finala Lige šampiona, upravo u dresu Rossonera pre više od dve decenije, veruje da će se klub vratiti na staze stare slave.
„Verujem da će se ekipa vratiti u Ligu šampiona. Ako budu igrali dobro kao i dosad, to je realnost. Neke utakmice možete da izgubite, ali ovaj tim poseduje kvalitet kakva poslednjih godina nije viđen“, smatra Savićević.