24.9.17.

Montella posle poraza: ''Radovi su u toku'', Fassone: ''Nema izgovora''

Nije zadovoljan, ali ističe i da u Milanu još nije sve leglo na svoje mesto.

Ekipa Milana danas je ponovo razočarala svoje navijače, porazom na gostovanju Sampdoriji od 2:0.

Ovo je već drugi poraz ''Rossonera'' u prvih šest kola nove sezone, a posle meča, trener Milana Vincenzo Montella poručio je da će uslediti neminovne analize.

''Niko od naših igrača nije odigrao dobro. Jako sam razočaran nastupom, treba sada da vidimo zašto je do njega došlo. Možda je problem u tome što nam je ovo bio treći meč u sedam dana, analiziraćemo... Ipak, treba istaći da su kod nas 'radovi u toku', nije ovo neki projekat koji treba odmah otpisati", optimistički zaključuje Montella.

Nedugo zatim, oglasio se i nezadovoljni sportski direktor Marco Fassone, koji poručuje da ''nema izgovora'' za ovo što se danas desilo Milanu.

''Danas smo ljuti i došao sam da pričam jer se ovakvi porazi ne smeju smatrati rutinskim. Milan ne bi trebalo da gubi od slabijih protivnika'', istakao je Fassone, ali je i on završio optimističkom porukom.

''Očekivali smo prepreke i da će biti teško u prvih šest meseci. Igrači su novi i mi smo spremni. Druga polovina našeg puta u teoriji bi trebalo da bude lakša. Ali, danas nam se nije dopao stav igrača. Ne sme biti izgovora i nešto mora brzo da se promeni'', jasan je Fassone.

Izvor: sportske.net