15.9.17.

Nevolje u raju - Donnarummini ljuti na Raiolu

Porodica golmana Milana isfrustrirana je ponašanjem agenta njihovog sina.

Ovog leta su Mino Raiola i Gianluigi Donnarumma napravili pravi haos u Italiji.

Poznati "superagent" je od uprave Milan zahtevao veliki ugovor za svog klijenta, prva ponuda "Rossonera" je čak i odbijena, što je dovelo do toga da mladi Điđio bude prozvan "izdajicom".

Navijači su ga potom gađali lažnim novcem na EP za mlade u Poljskoj, a na kraju su Raiola i Donnarumma popustili, mladi golman je ostao veran "Rossonerima", potpisao je novi višegodišnji ugovor.

Raiola nije bio zadovoljan takvim epilogom, on ne veruje u projekat koji uprava Milana pokušava da sprovede u delo, a to je više puta javno i izjavio.

Zbog toga, on će uporno pokušavati da pronađe novo uhlebljenje talentovanom čuvaru mreže, a porodici Donnarumma ne dopada se Raiolino ponašanje u javnosti.

Roditelji mladog golmana ipak cene to što Raiola u prvi plan stavlja karijeru njihovog sina, ali bi bili srećniji ako bi poznati agent manje u javnosti pričao u negativnom kontekstu o Milanu.

Njihova saradnja će se nesumnjivo nastaviti, Raiola je uspeo i njihovog starijeg sina Antonija da uglavi u Milan, ali će svetski poznati fudbalski agent morati da povede računa kako priča o klubu njihovih sinova u javnosti.

Izvor: sportske.net