20.10.17.

Bacca: Igrao sam za najgori Milan u istoriji

"Moglo je da bude i bolje, ali za to mi je bila potrebna pomoć Uprave i ekipe", naveo je kolumbijski napadač.

Kolumbijski napadač Carlos Bacca osvrnuo se na period proveden u italijanskom Milanu i to način koji se možda baš i neće dopasti najvatrenijim navijačima Rossonera. Mada, činjenice uglavnom idu u prilog onome što je rekao.

A Bacca je izjavio da je nastupao za najgori Milan u istoriji, dok je istovremeno branio svoje partije u dresu tog italijanskog velikana.

Kolumbijac je u Milan došao u leto 2015. godine iz Seville, odigrao je 76 mečeva i postigao 34 gola. Ostao je dve sezone, a onda je letos pozajmljen Villarrealu.
“Za mene su te godine provedene u Milanu bile zadovoljavajuće na ličnom nivou. Postigao sam zacrtane ciljeve. Moglo je da bude i bolje, ali za to mi je bila potrebna pomoć Uprave i ekipe. To je bio najlošiji Milan u istoriji”, rekao je Bacca kolumbijskim medijima.

Rossoneri su te dve sezone završili na šestom i sedmom mestu u italijanskom šampionatu.
“Posle 30 godina, Berlusconi je odlučio da hoće da proda klub, a trener i novi vlasnici imali su neke svoje ideje. Otišao sam uzdignuta čela jer je Milan ipak izborio plasman u Evropu, a i ja sam dao svoj doprinos”, zaključio je Bacca.