4.10.18.

Kad je teško - mini Pippo! Mali Cutrone probudio Milan (VIDEO)

Malo je falilo da pukne nova bruka u Milanu večeras, ali su Rossoneri preživeli atentat Olympiacosa i verovatno produžili posao Gennaru Gattusu bar za još koju nedelju pobedom od 3:1.

Izgledalo je da će atinski klub napraviti iznenađenje, posebno nakon što je Migel Guerrero sjajnim udarcem glavom već u 14. minutu doneo prednost gostima, a nemoćni Rossoneri dugo su tražili pobedničku formulu. Nije im gotovo ništa išlo od noge u prvom delu, podsetio je Milan ne neke ranije mračne dane, ali se sve izmenilo u nastavku. Potpuno.

Uspeli su Rossoneri da slave na kraju zahvaljujući magičnima izmenama njihovog trenera u 54. minutu.

Patrick Cutrone i Hakan Çalhanoğlu bili su džokeri koje je izvukao iz špila Rino, a sa njima dovjicom i Higuaín liči na golgetersku zver pa nije čudo što su za samo devet minuta kreirali tri pogotka i totalni preokret Rossonera. Dva puta je pogodio "mini Pippo" Cutrone, jednom i Argentinac za ipak zasluženi trijumf posle znatno boljeg izdanja u nastavku.

Milan je ovom pobedom zadržao stoprocentni učinak na vrhu svoje grupe, a ispod njega je trenutno Betis koji je rutinski na svom terenu porazio večeras nejaki Dudelange sa 3:0.

Borili su se simpatični Luksemburžani koliko su mogli, pružili stvarno dobar otpor u prvih 45 minuta, ali ih je španski prvoligaš na iskustvo totalno pregazio u nastavku. Očekivano.