4.10.18.

Na "San Siru" već skovali planove za januar, četiri imena u igri!

"Rossoneri" su slabo otvorili sezonu, naziru se bolji dani, a uprava planira da dodatno pojača ekipu već u januaru.

Milan je slabo otvorio sezonu, ali se čini da su pred četom Gennara Gattusa, od pobede nad Sassuolom (4:1), bolji dani.

Bilo kako bilo, uprava je svesna da je za ostvarivanje najvećih ciljeva potrebno dodatno pojačati ekipu, a prema pisanjima italijanskih medija, na radaru kluba našla su se četiri igrača.

Prvo ime je Aaron Ramsey, velški reprezentativac iz Arsenala, koji će izvesno napustiti "Tobdžije" do narednog leta.

U Milanu se nadaju da već u januaru mogu da ga angažuju, kako će od prvog decembra novi izvršni direktor kluba postati čovek koji je tu funkciju obavljao u Arsenalu, Ivan Gazidis. Upravo bi on trebalo da bude ključ u angažovanju Ramseyja.

Ipak, on nije jedina opcija za pojačavanje veznog reda, kako se sportskom sektoru dopada i vezista Cagliarija Nicolò Barella, sa čijim agentom su Leonardo i Maldini već stupili u kontakt.

Treće ime ime koje se nalazi na Milanovoj listi je Gerard Deulofeu, bivši igrač ovog kluba, koji je letos otkupljen od strane Watforda.

Deulofeu je dres "Rossonera" nosio u drugoj polovini sezone 2016/17, kao pozajmljeni igrač Evertona, ali je odmah potom Barsa otkupila njegov ugovor od "Karamela".

Nije se ipak snašao po povratku na "Camp Nou", drugi deo minule sezone je proveo u Watfordu, koji ga je letos i otkupio od "Blaugrane".

Ipak, povreda je dovela do toga da ne igra za "Stršljenove" od starta sezone, a navodno u Milanu veruju da bi njegovim dolaskom pokrili krilne pozicije u ekipi, dok italijanski mediji prenose da je sam fudbaler veoma zainteresovan za povratak na "San Siro".

I poslednje ime koje se dovodi u vezu sa "Rossonerima" je Zlatan Ibrahimović, on je navodno već u kontaktu sa menadžmentom Milana oko povratka u klub", više o tome možete pročitati OVDE.

U svakom slučaju, sva četiri imena bi predstavljala velika pojačanja za ekipu Milana, videćemo koga će uspeti da privole da im se u januaru pridruži.