26.10.18.

Oglasio se i Leonardo nakon derbija, da li je Gattuso u opasnosti?

Kada su svi pomislili da Milan pronalazi dobru formu, oni vežu dva poraza.

Milanu definitivno nije prijala reprezentativna pauza, bili su u solidnoj formi, a onda su u razmaku od nekoliko dana vezali dva poraza. Prvo su dobili "šamar" u nadoknadi protiv Intera, a zatim su večeras izgubili i u Ligi Evrope od Betisa.

Leonardo pokušava da pomogne Milanu da se ponovo podigne, ali navijači nemaju toliko strpljenja.

"Ovo je normalno stanje nakon utakmice protiv Intera i onakvog kraja, u nadoknadi vremena, boli i ostavlja gorak ukus", započeo je Leonardo.

"Postoji usponi i padovi, to je istina, ali pred nama je cela sezona i mi želimo da budemo što bolji, da budemo konstantni. Ovo je dugačko putovanje, teška godina je za nama i postoji dosta delova na kojima moramo da radimo."

"Ako hipotetički osvojimo tri poena protiv Genoe, bili bi na petom mestu kada je tabela u pitanju. Ako pogledate statistiku, brojevu su na našoj strani i mi smo u pravom smeru."

"Priče oko smene Gattusa su normalne u klubu kao što je Milan, ali mislim da ljudi prepoznaju i shvataju da su to izmišljotine i da će te priče nestati za par dana. To je deo igre, mi pokušavamo da ignorišemo i ja vas uveravam da mi nismo kontaktirali bilo kog drugog trenera. Gattuso i ja se poznajemo 20 godina i prošli smo kroz mnogo toga zajedno. Pričamo svakodnevno i delimo ideje. Kao što je on rekao, nikada neće biti nepoštovanja među nama", rekao je Leonardo.

Izvor: sportske.net