13.11.18.

Higuaín opet digao frku, šta ako se vrati u Juventus?

Mediji danas puni njegovih navodnih izjava u poverenju, jedni ga nazivaju licemerom, šta će Milan uraditi na kraju sezone?

Posle svega što mu se desilo, Gonzalo Higuaín kaže da ovo nije ništa protiv Juventusa, i da praktično nema nikakvih loših emocija prema bivšem klubu.

On bi čak mogao da se vrati u Torino.

Naime, Milan nema obavezu da ga otkupi, pa bi posle godinu dana "Pipita" mogao da ponovo postane član Juventusa.

Jasno, u tom slučaju bi ili Juve morao da proda nekog drugog napadača, Mandžukića, ili da jednostavno pokuša da negde drugo pošalje Argentinca.

Navijači Juventusa ne zameraju ništa "Pipiti", čak mnogo njih smatra da ga nije trebalo prodati, mnogima je bilo teško da ga vide u dresu Milana, a mnogi su ga hrabrili i posle meča.

Međutim danas se pojavila informacija da se Higuaín požalio prijateljima da se oseća mnogo manje zaštićenim od sudija nego kada je igrao za Juventus i to je izazvalo mnogo polemika.

Neki kažu da je licemer, naravno pitanje je da li su ove informacije tačne, ali u svakom slučaju danas bi trebalo da sazna koliko će utakmica biti kažnjen zbog isključenja, nada se da će propustiti samo jedan meč, gostovanje Laziju, mada bi mogao da dobije i veću kaznu.