17.11.18.

Milan prelomio, ovo su tri pojačanja za januar, ali kako dočekati zimu, tim u potpunom raspadu!

Gattusa boli glava, povrede sustižu jedna drugu, do januara je daleko, poslednja vest od sinoć još više pogodila "Rossonere"!

U Milanu moraju brzo da deluju, naime, prema informacijama italijanskih medija, u ovom trenutku jedino rešenje su kupovine.

Kriza u odbrani je velika, Caldara, Musacchio su van stroja, Biglia i Bonaventura su veliki gubici u veznom redu, a s obzirom da igra na tri fronta, Gattusu nisu dovoljni Higuaín i Cutrone.

Šta činiti?

Juventus ih je odbio za pozajmicu Ruganija ili Benatije, u stvari žele da otkup Marokanca bude obavezan, pa je Leonardo odlučio da aktivira prvobitni plan, na "San Siro" stiže Rodrigo Caio koji bi trebalo da oformi partnerstvo sa kapitenom Romagnolijem.

Brazilac već ima dogovor, iskusan je, već sedam godina igra u São Paulu, koštao bi oko desetak miliona evra, a igrao je i za "Seleção" četiri puta.

Zbog čega nije došao u Evropu? Jeste, ali je pao lekarske preglede zbog povrede u Valenciji 2015. pa se vratio u domovinu.

Drugo pojačanje za vezni red bi trebalo da bude Diawara iz Napolija koji je nezadovoljan, ne dobija šansu, videćemo hoće li ga Ancelotti pustiti na pozajmicu, ali Gattuso je tražio veznog igrača.

Što se napadača tiče, postoji optimizam oko Ibrahimovića, on želi da se vrati, ali ne na pozajmicu niti na šest meseci, već do kraja naredne sezone, kada bi završio karijeru. Pregovori se vode, Raiola je u Milanu kako bi bio uz operisanog Bonaventuru, ali razgovarao je sa Leonardom i Šveđanin je mnogo opipljivija opcija od Pata koji hoće među "Rossonere", ali ima ogromnu klauzulu u Kini za raskid ugovora.

Loše vesti su stigle inače sinoć, i Romagnoli je povređen, pa je Milan desetkovan, protiv Lazija Gattuso ne zna kako će sastaviti odbranu, moguće je čak da prekomanduje Rodrígueza sa levog beka na štopera...