11.11.18.

Može li uvrnutije, Bonucci večeras plaća ceh, samo mu Milan ne pominjite!

Šta se u stvari dešava sa Leom Bonuccijem?

Leo Bonucci baš nema sreće sa Milanom. Naime, prvo je potrošio godinu dana odlaskom u "Rossonere" i razbesneo navijače Juventusa, letos se vratio u Torino, oprostili su mu, ali to nije isti igrač u odnosu na onog od pre par godina.

Juventus je primio isuviše golova iz prekida, na šta upozorava Allegri, a Bonucci je čini se glavni krivac.

Zbog toga, kako pišu italijanski mediji večeras u derbiju sa Milanom, Bonucci će izgleda početi sa klupe. Naime, Allegri razmišlja da uz neprikosnovenog Chellinija u vatru baci Benatiju, koji se žali da ne igra dovoljno.

Da stvar bude još uvrnutija, upravo je Marokanac igrač oko koga se dogovaraju Milan i Juventus i koji bi mogao da bude u januaru u centru pažnje.


Ne radi se o sukobu Allegrija i Bonuccija, već o umoru i dekoncentraciji italijanskog reprezentativca, i verovatno činjenici da će sada naići na uvrede na "San Siru" koje bi mogle dodatno da ga poremete.

Zbog toga je možda najbolje da večeras u velikom derbiju bude na klupi. Juventus jeste favorit protiv oslabljenog Milana, ali "Rossoneri" su pokazali da imaju veliko srce, poseban motiv jasno ima "Pipita" Higuaín koji je otpisan posle dolaska Ronalda...

Izvor: sportske.net