24.11.18.

Preokret, Ibra ipak ima drugačiji dogovor?

Nove informacije sa Apenina.

Preneli smo prekjuče da je Zlatan Ibrahimović pristao da se vrati u Milan i da će sa ekipom sa "San Sira" potpisati šestomesečni ugovor težak 2,2 miliona evra.

To je obradovalo navijače, a činilo se da je klub na kraju isterao svoje, kako je Ibra sa svojim agentom Raiolom tražio ugovor na 18 meseci.

Ipak, prema novim informacijama sa "Čizme", iskusni švedski internacionalac će ipak parafirati saradnju na godinu i po dana sa "Rossonerima".

Ta informacija je navodno danas procurela iz kluba sa "San Sira", ali nije poznato za koji novac će Ibrahimović na kraju potpisati.

Ako su prvobitne informacije bile tačne, onda bi Ibra trebalo da dobije 4,4 miliona evra godišnje, tačnije 6,6 miliona evra za celukupan ostanak u Milanu.

Bilo kako bilo, Zlatan je partijama u MLS ligi dokazao da još uvek nije za staro gvožđe, biće bez sumnje od velike pomoći za četu Gennara Gattusa, pojavila se i informacija da bi zbog njegovog dolaska uprava mogla da digne ruke od jednog od najboljih igrača, više o tome u nastavku.