11.11.18.

Rabiot baš iznervirao Parižane!

Francuz se igra sa živcima mnogih.

Adrien Rabiot nastavlja da iritira čelnike Paris Saint-Germaina.

Naime, ovaj mladi francuski fudbaler je početkom sezone navodno prelomio da neće produžiti saradnju sa klubom i da će ovo biti njegova poslednja godina u klubu u kojem je ponikao.

On smatra da zaslužuje veliku platu, to očigledno nisu videli u klubu baš tako, te je bilo jasno da će se po završetku ove sezone rastati, bilo je priča da bi već u januaru mogao da ide.

A onda, preokret, PSG mu je ponudio traženih 10 miliona evra, Rabiot je odlučio da ostane u klubu, iako ništa nije stavljeno na papir.

Baš zato što ništa nije ozvaničeno, Rabiot je izgleda iskoristio priliku da se ponovo predomisli, pa sada šalje signale zainteresovanim stranama, kojih itekako ima.

Za vezistu Parižana ozbiljno su zainteresovani Juventus, Milan i Barcelona, "Stara dama" je posebno zainteresovana da ga dovede kao slobodnog igrača, Milan još ništa nije konkretizovao, a Barça je spremna da mu ispuni želju i ponudi mu 10 miliona evra godišnje.

Predsednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi je besan zbog ponašanja mladog Rabiota, sada su jasno ponovo veće šanse da napusti "Park prinčeva" nego da ostane.