19.11.18.

Raiola sastančio u Milanu zbog Zlatana i Bonaventure

Pune ruke posla za Leonarda...

Bez obzira što je reprezentativna pauza jako živo u prostorijama Milana. Superagent Mino Raiola posetio je danas italijanskog velikana i na sastanku sa sportskim šefom Leonardom razmatrao dešavanja oko dvojice svojih klijenata koji su u vezi s klubom Zlatana Ibrahimovića i Giacoma Bonaventure.

Najpre o prvotimcu Rossonera. Bonaventura će narednih dana otputovati u SAD, tačnije u Pitsburg gde će operisati povređeno koleno. Očekuje ga pauza od sedam ili osam meseci, što znači da je sezona za njega zvanično završena. Milan je inicijalno želeo da igrač bude opersan u Belgiji, ali je problem s povredom mnogo ozbiljniji jer postoji i mikrofraktura koja zahteva poseban tretman, a koji mogu da obezbede samo američki lekari.

Takođe, na sastanku se nije razgovaralo o produžetku aktuelnog ugovora između Bonaventure i Milana koji ističe u junu 2020. godine. To je tema za drugu priliku.

A kada je reč o Ibrahimoviću i povratku na San Siro i dalje je sve otvoreno. Raiola je na sastanku predočio Rossonerima da je njegov klijent tražena roba, ali prema informacijama iz Italije Leonardo se još nije odvažio da lično pozove Šveđanina telefonom. Ni njega, a ni Galaxy iako se Zlatan nada povratku u Evropu.

Tako da ćemo na rasplet oko povratka Ibrakadabre morati još malo da sačekamo.