7.11.18.

Stigao demanti od "Profesora" lično!

Pojavila se priča da je na pragu novog posla, ali...

Preneli smo nedavno da je Arsène Wenger maltene dogovorio posao sa ekipom Milana i da će uskoro preuzeti kormilo nad ekipom od Gennara Gattusa, uprkos sve boljim igrama "Rossonera".

Popularni "Profesor" je bez angažmana od kako je po završetku minule sezone napustio voljeni Arsenal, posle 22 godine u klubu.

Povezivao se sa raznim poslovima, mnogi mu još uvek daju dobre šanse da preuzme madridski Real, koji trenutno predvodi Santiago Solari, ali je Argentinac samo privremeno rešenje, osim ako dobrim rezultatima ne zasluži poverenje kluba.

Povezivao se i sa Monacom, Fenerbahçeom, kao i sa nekoliko reprezentacija, a sve je podgrejao sam Francuz kada je izjavio da će se u januaru vratiti na posao.

Kada se pojavila priča o Milanu i to iz relativno pouzdanih izvora, stekao se utisak da je čitava priča gotova, ali je sam Wenger spekulacije okarakterisao kao "lažne vesti".

"Jedino što mogu reći je da su to lažne vesti. Da sam potpisao negde, rekao bih vam, ali to su pogrešne vesti", izjavio je Wenger, a klip možete pogledati u prilogu.


Ipak, možda je Wenger samo hteo da ostane korektan prema Gattusu, jasno je da nije ništa još uvek potpisao, ali bi to moglo da se promeni u januaru.