14.11.18.

Šuška se, šuška: Milan prati Milana

Torinski Tuttosport u sutrašnjem tj sada već današnjem izdanju o interesovanju velikana za napadača Zvezde.

Dobar glas se daleko čuje, a u slučaju Milana Pavkova golovi protiv Liverpoola su ti koji su ga lansirali u fudbalsku orbitu. Nije tajna da je napadač crveno-belih zaintrigirao fudbalsku Evropu blistavom partijom protiv tima sa Anfielda, a već se pojavio i prvi velikan koji se interesuje za njegove usluge.

Istina, radi se samo o malenoj iskrici koji bi možda mogla narednih dana da preraste u plamen, ukoliko se obistini pisanje torinskog Tuttosporta.

Poznati italijanski list je, naime, za sutrašnje izdanje spremio specijal o Milanu Pavkovu, u kome će u velikom tekstu predstaviti napadačko otkriće jeseni u Ligi Šampiona, a u jednom delu tog teksta autori navode i da je Vojvođanin već sada privukao pažnju nekoliko velikana, među kojima je i slavni Milan.

Ipak, Tuttosport ne daje preciznije informacije o interesovanju Rossonera, već samo transfer nagađanje, pa nam ostaje da sačekamo i vidimo koliko ima realne istine u ovoj informaciji, jer je ovaj list poznatiji po informacijama vezanim za Juventus nego za njegove rivale.

Inače, torinskom listu je u pripremi materijala za priču o Pavkovu pomogao i novinar SOS kanala Nebojša Petrović, koji je večeras posredstvom svog tviter naloga prvi upoznao srpsku javnost sa informacijom Tuttosporta.