22.11.18.

Želite nazad Silvu? Ne može!

Milanu su trenutno ruke vezane.

Samo nekoliko meseci je bilo potrebno André Silvi da ubedi čelnike Seville da otkupe njegov ugovor na kraju sezone!

Stigao je ovog leta na pozajmicu u Sevillu, španski klub će za tu pozajmicu platiti Milanu 3 miliona evra, a na kraju pozajmice imaju opciju da otkupe Portugalca za dodatnih 35 miliona evra, što će oni očigledno i uraditi.

Mladi portugalski napadač je 2017. godine stigao u italijanski klub, a Milan je platio ovog igrača čak 38 miliona evra Portu. Nije se snašao u dresu "Rossonera" pa su ga oni poslali na pozajmicu. Sada žele da ga vrate u Italiju nakon odličnih partija u dresu Seville, ali je problem što se španski klub pita i što su oni već doneli odluku.

"Mi imamo mogućnost da otkupimo ugovor i mi ćemo to i učiniti. Mi imamo moć i želju da ga zadržimo ovde, a Milan može da kaže bilo šta, kao i mnogi drugi klubovi, oni ne mogu ništa da učine trenutno što bi promenilo našu odluku. Na kraju sezone, a možda čak i pre mi ćemo otkupiti Silvu, on će ostati sa nama mnogo godina", rekao je Joaquín Caparrós, sportski direktor Seville.

André Silva je odigrao 11 ligaških utakmica u dresu Seville, a već je postigao 7 golova. Igra fantastično, a ima tek 23 godine.

Izvor: sportske.net