23.12.18.

Dete Uniteda na meti velikana, ko predvodi trku?

Solskjær bi odmah po dolasku u klub mogao da se suoči sa još jednim velikim izazovom.

Da li je Mourinho bio razlog svih problema u Unitedu, da li je njegov defanzivni fudbal uništio i ugušio neke fudbalere iz ovog tima?

Martial, Mata i Pogba su među prvima kojima se nije svideo njegov fudbal, a da li bi Marcus Rashford bio još bolji da je njegov tim igrao ofanzivan fudbal, onakav kakav se očekuje od Manchester Uniteda.

United je konačno pokazao kakav tim ima, pobedili su Cardiff sa 1:5, a Rashford je otvorio goleadu već u trećem minutu. Ipak, Cardiff nije reper, ali čini se da bi tim iz Mančestera mogao biti bolji nakon Mourinha.

Rashford je jedan od najtalentovanijih napadača. Ima samo 21 godinu, a već je dosta toga postigao u svojoj karijeri pa i ne čude interesovanja Barcelone i Reala.

Kako ostrvski mediji prenose, Barcelona i Real su spremni da se bore za ovog mladog Engleza, a pored njih tu je i italijanski Milan.

Milan nije uspeo da dovede Ibrahimovića, pa su krenuli u potragu za alternativom, a Rashford bi bio možda i najbolje rešenje. Barcelona navodno ne želi da dopusti da njihov najveći rival dovede Rashforda i spremni su da ponude više od Reala, sa druge strane znamo u kakvoj je situaciji "Kraljevski klub", njima je potrebna rekonstrukcija.

Gigantu iz Milana se daju najmanje šanse najviše zbog finansijskih zahteva kako kluba, tako i igrača.