23.12.18.

Milan ne želi da pusti igrača, da li je na pomolu povratak u Bundesligu?

Italijanski tim u teškoj situaciji.

"Rossoneri" se nalaze u teškoj situaciji, upali su u krizu rezultata, ali možda su problemi van terena i veći kada je ovaj klub u pitanju.

Imaju problem sa finansijskim fer plejom, imaju problem sa povredama, a Leonardo, Maldini i Gattuso gledaju kako da reše sve probleme i nekako ostanu do kraja šampionata na mestu koje vodi u Ligu Šampiona.

Brojni fudbaleri se povezuju sa Milanom, ali zbog FFP-a jasno je da će oni morati i da prodaju neke igrače. Pominje se da bi Hakan Çalhanoğlu mogao da se vrati u Bundesligu.

Dvadesetčetvorogodišnji turski reprezentativac je stigao u Milan 2017. godine za ogromnih 24 miliona evra. Nije uspeo da impresionira na "San Siru", ali čelnici ovog kluba smatraju da mu treba pružiti još koju šansu.

On je u Italiju stigao iz Bayer Leverkusena, kluba u kome je pružao sjajne partije i bio jedan od najboljih igrača Bundeslige. Red Bull Leipzig sada želi da ga vrati u nemački šampionat, a spremni su za to da izdvoje i značajnu sumu novca.

Milan će pokušati da zadrži Çalhanoğlua, a pored njega, pominje se i prodaja Fabija Borinija, što je mnogo logičnija opcija, još kada se zna da Kinezi nude 15 miliona evra...