6.12.18.

Milan - Plej svetske klase, štoper i, umesto Ibre, igrač koji će navijačima zalediti krv u žilama!

Izgleda da su se u Milanu sračunali, imaju konkretne ideje za vezistu i štopera, a novi direktor ne želi Ibru. Hoćemo li videti treći povratak u crveno-crno!

Milan je izgleda promenio mišljenje. Novi direktor Gazidis ima drugačije ideje, pre svega vezane za finansijske aspekte povratka Ibrahimovića.

On smatra da je u ovom trenutku klubu potrebniji Fàbregas i da Milan mora da pokuša da dovede Katalonca već na zimu. Jasno, to neće biti lako, ali se Gazidis uzda u želju samog Cesca, kao i dobre odnose sa Granovskaiom.

Fàbregasu ističe ugovor na leto, Sarri lobira da mu klub ponudi novi, ali sam igrač želi da ode, prvo što ne može da zbog klupske politike dobije produžetak veći od godinu dana, a drugo jer želi da bude standardan.

Danas su se pojavili napisi, da postoji i rešenje umesto Ibrahimovića, a to je povratak Balotellija. Njega bi Nica pustila, Raiola pritiska za dogovor, Balotelli je van terena nekoliko godina već miran, ne pravi probleme, ne slaže se sa Vieirom, ali u Milanu bi bio od koristi, a i ne bi koštao mnogo, ni kada je njegov ugovor u pitanju.

To bi bilo treći put da dolazi, spreman je da bude i alternativa za Higuaína, a čini se da u Milanu razmišljaju jer, bez obzira na sve, Balotelli je ostavio kakav-takav trag u klubu, pogotovo u prvom mandatu, u drugom se uglavnom lečio...

Što se štopera tiče i dalje gledaju ka Benatiji, ostaje Rodrigo Caio kao opcija, i Cahill, ako se ne dogovori sa Unitedom, on je ideja Mourinha, a ne Woodwarda.

Bilo kako bilo, Gazidis i Leonardo obećavaju tri pojačanja, za svaku liniju tima po jedno, cilj je četvrto mesto koje je Milan sada zgrabio i ne žele da ga ispuste.