19.12.18.

Milan pronašao napadača, želi po sistemu "dva za jednog"! (VIDEO)

Direktor kluba Leonardo uveliko radi na pojačanjima.

Milan ima ogromnih problema sa povređenim igračima i praktično želi da dovede još po jednog igrača za svaku liniju tima.

Doveli su Paquetu, a pominje se i da je Fàbregas na korak od Milana, a nakon što je Zlatan produžio ugovor sa LA Galaxyjem i tako odbio "Rossonere", oni su se okrenuli drugom tipu napadača.

Kako italijanski mediji prenose, oni žele da dovedu krilnog napadača, ili igrača koji može da igra odmah iza napadača. Prva meta je mladi igrač Genoe, Christian Kouamé.

Mladi Genoin igrač je ovog leta stigao iz Cittadelle, ali je odmah impresionirao u dresu ovog italijanskog tima pa i ne čudi što ga Leonardo želi u Milanu.

Leonardo ima odlične odnose sa Genovom, pa mu je generalni direktor tog kluba Giorgio Perinetti rekao da oni traže 35 miliona evra za dvadesetjednogodišnjeg napadača. To je prevelika suma novca za Milan, pre svega zbog finansijskog fer pleja, ali Leonardo ističe da nije nemoguće dovesti ovog fudbalera.

On želi da u suprotnom pravcu pošalje čak dva igrača, u pitanju su Riccardo Montolivo i Andrea Bertolacci.

Takođe, Brazilac pokušava da iskoristi fantastičnu relaciju između ova dva kluba i nada se da bi mogao da dovede Kouaméa na pozajmicu, uz obavezu otkupa na kraju sezone.

Za ovog mladog napadača je zainteresovana i Roma, a Milan pokušava na sve načine da pobedi konkurenciju.