26.12.18.

Milan se okrenuo Sassuolu, gazda i veliki navijač "Rossonera" ih odbio!

Sportski direktor Milana nikako da pronađe pravu formulu za pojačavanje ekipe.

Milan je u velikim problemima, Gattuso ima dve utakmice da zadrži posao, a jasno je da zbog brojnih povreda, ali i nedostatka kvaliteta, Milan mora da gleda ka predstojećem prelaznom roku kao rešenju za izlazak iz krize.

Kaparisali su Lucasa Paquetu iz Flamenga, ali je pitanje koliko će neosporno talentovanom Brazilcu biti potrebno vremena da se adaptira na evropski, pre svega italijanski fudbal.

Traže pojačanja na svim pozicijama, Barça ih je odbila za Denisa Suáreza, iako su im nudili Španca, ali nisu zadovoljni ponudim koju su im predstavili "Rossoneri".

Ibrahimović je odlučio da ostane u Galaxyju, situacija sa Fàbregasom je sve komplikovanija, iskusni Španac iz dana u dan ima sve više ponuda.

Tako se sportski direktor Leonardo okrenuo ka Sassuolo, na čijem čelu sedi veliki navijač Milana Giorgio Squinzi.

Ipak, ni Squinzi nema nameru da tek tako pomogne klubu za koji navija, kako je odbio ponude "Rossonera" za dvojicu svojih fudbalera.

Naime, Milan je zainteresovan za Alfreda Duncana i Stefana Sensija, već mesecima se ta priča provlači po italijanskim medijima, ali izgleda da realizacija transfera nije ni blizu.

"Rossoneri" bi želeli da sada angažuju makar jednog fudbalera, a da drugog kaparišu za budućnost, ali ponude koje je Milan predstavio prvom čoveku Sassuola nisu zadovoljavajuće.

Leonardo je pregovore počeo sa pozajmicom sa prvom otkupa, Squinzi za to ne želi ni da čuje, spreman je da eventualno proda jednog od dvojice fudbalera, ali samo za "bezobraznu" ponudu.

Kako su "Rossoneri" u nezavidnoj situaciji zbog problema sa FFP, sva je prilika da neće poslati adekavtnu ponudu na adresu Sassuola, te će Duncan i Sensi, makar zasad, ostati u ekipi iz Ređo Emilije.