15.12.18.

Milanu nije dovoljno dobar, a sada ga želi Barcelona

André Silva "eksplodirao".

Portugalski napadač André Silva je na jeto 2017. godine iz Porta stigao kao veliko pojačanje u Milan, ali na San Siru se nije naigrao.

André Silva je u prvoj sezoni u Milanu često sedeo na klupi za rezerve iako je klub za njega izdvojio čak 38 miliona evra. No, očito je da Rossoneri nisu imali strpljenja s njim i letos su ga poslali na pozajmicu u Sevillu gde je Silva "eksplodirao".

Ovaj 23-godišnji napadač u dresu Seville u dosadašnjem delu sezone odigrao 21 utakmicu i uspeo je da postigne devet golova, od čega čak osam u La Ligi na 14 utakmica. Sevilla je odlučna da otkupi njegov ugovor, no čini se da bi Milan mogao da dobije bolju ponudu.

Španski mediji prenose da je interes za Silvu pokazala Barcelona koja lagano traži zamenu za Luisa Suáreza. U Barçi veruju da bi Silva bio odlična zamena za Urugvajca jer ima jako sličan stil kao napadač Barcelone. Ipak, Sevilla ima prednost u kupovini i sigurno da će dobro razmisliti u svom potezu.

Sevilla je pozajmicu ovog napadača platila četiri miliona evra, a ukoliko odluče da otkupe njegov ugovor moraće da izdvoje još 22 miliona evra.