30.12.18.

Muriel dao reč, Milan ostaje praznih šaka?

Veliki obrt u transferu Kolumbijca?

Sve se promenilo u poslednja 24 sata. Izgledalo je da je Muriel na korak od dresa Milana, a sada italijanski mediji pišu kako je sve gotovo i kako samo mali detalji dele Kolumbijca od prelaska iz Seville u Fiorentinu.

"Rossoneri" su bili favoriti da dovedu Muriela na "San Siro", pominjala se pozajmica uz pravo otkupa u iznosu od 13,5 miliona evra, ali kako "Sky Sport Italia" prenosi, Milan više nije favorit za ovog napadača.

Navodno, napadač je "dao reč" Fiorentini, to se desilo u petak, a danas je rekao svom agentu da neće prekršiti svoje obećanje.

To znači da ukoliko Fiorentina izjednači Milanovu ponudu, "Viola" pobeđuje i dvadesetsedmogodišnji napadač će preći u njihove redove.

Sevilla bi radije da sarađuje sa Milanom, poznato je da su ova dva kluba u odličnim odnosima, a to se videlo i letos kada je André Silva prešao iz Milana u Sevillu.

Jasno je da Milan neće povećavati ponudu ili makar da to neće uraditi u nekoj prevelikoj meri zbog same finansijske situacije u kojoj se nalazi. Sada je sve na Fiorentini, a Muriel će se sigurno vratiti u Seriju A, gde je pružao odlične partije u dresu Sampdorije.