12.12.18.

"Rossoneri" u strahu od Zvezdine braće

Da li je bezbedno ići na gostovanje?

Odlučujući meč grupe F u Ligi Evrope će biti odigran u Pireju. Milan je u boljoj poziciji, ali "Rossonerima" je potreban pozitivan rezultat sa ovog gostovanja kako bi obezbedili prolaz dalje.

Milan je počeo da pruža dobre rezultate, još uvek imaju ogroman broj povređenih igrača, a prvi meč u Milanu protiv Olympiacosa su dobili sa 3:1.

Domaćinu je potrebna pobeda od 2:0 kako bi obezbedili prolaz, a oni će imati i podršku publike koja će im davati snagu čitavih 90 minuta. Poznato je da navijači Olympiacosa znaju da naprave fantastičnu atmosferu i da u potpunosti obeleže reči "vruće gostovanje". Sigurno će tako biti i sutra, a Zvezdini bratski navijači se nadaju da će pomoći svom timu da obezbedi vrlo važnu pobedu za nastavak takmičenja.

"Vrela atmosfera" i ogroman rizik neće sprečiti navijače Milana da putuju u Grčku, a njihov tim ih upozorava pred ovaj duel:

"AC Milan bi želeo da se zahvali svim navijačima koji su odlučili da prate svoj tim na meč u kome će Milan gostovati Olimpijakosu. Mi želimo da vam prenesemo neke korisne informacije kako bi bili bezbedni tokom ovog putovanja."

1) Ne zaboravite da ponesete ličnu kartu ili pasoš kako bi ušli na staion

2) Zbog sigurnosnih razloga, nikako nemojte da šetate sami po gradu i nikako nemojte da nosite majice, šalove ili bilo šta što ima vidljiva obeležja fudbalskog kluba Milan

3) Nikako nemojte da koristite usluge javnog prevoza da stignete do stadiona. Koristite usluge koje van nudi klub "Rossonera"