28.12.18.

Tužni praznici, sutra se oprašta Higuaín, Leonardo odbio ponudu!

Gattuso protiv SPAL-a igra za posao, moguće da je ovo poslednji "Pipitin" meč, ali ko će biti trener ako Rino bude smenjen poslednjih dana kalendarske godine?

Tužni praznici za Milan. Sutra protiv SPAL-a moguće je da će se Higuaín oprostiti od navijača.

Naime, on je dugo bez gola, sada otkup ugovora od Juventusa izgleda daleko, Pipita u prvenstvu nije zatresao mrežu devet mečeva u nizu, odnosno 802 minuta.

Gattuso smatra da ga je slomila utakmica protiv Juventusa, odnosno promašeni penal i Milan svim silama gura trampu za Moratu sa Chelseajem, oko koje se na kraju pita Juventus.

"Gazzetta dello Sport" piše da je izvesno da 38 miliona koje Milan treba da otplati za Argentinca neće u kasu "Bianconera", a oni svakako ni na leto nemaju mesto za Higuaína, pa bi se složili da ga otkupi Chelsea.

Što se Gattusa tiče, neuspeh protiv gostiju iz Ferare sutra bi mu potpisao otkaz, a Leonardo je odbio da sedne na klupu i popuni rupu do leta.

Ali, ko bi mogao da bude drugo rešenje?

I dalje se pominje Donadoni, no, to nikoga ne bi zagrejalo, iako je u pitanju legenda kluba, njegove akcije kod navijača nisu baš visoke.

U Milanu se nadaju pobedi posle gotovo mesec dana koja bi spasila Gattusa i malo skinula pritisak, ali ako Milan ne dobije SPAL, onda je jasno da trener mora da ide...