10.12.18.

Zvanično - Rešena Ibrina sudbina, UEFA se pita oko Cesca!

U Milanu remizirali sa Torinom, ostali četvrti, prekinuli spekulacije, Leonardo stavio tačku. Ali, Fabregas ostaje meta...

Sada je došlo sa najvišeg mesta i više nema dileme.

Ibra se ne vraća u Milan.

"Neće doći, od početka je rekao da ukoliko Galaxy ispunu njegove zahteve ne postoji šansa da se vrati. Bilo bi sjajno, ali nije moguće, ne zaboravite teškoće koje smo imali zbog FFP", rekao je Leonardo.

Uvijeno i možda ne do kraja iskreno, priča se da je Gazidis, novi finansijski direktor bivši predsednik Arsenala, spustio rampu jer smatra da je to previše para za tako starog igrača, a kažu ni da Gattuso nije bio oduševljen.

Leonardo dodaje da se FFP pretvorio u zagonetku, da u Milanu nisu sigurni šta da rade i da moraju da čekaju.

Problem su povrede, naime, dosta igrača je povređeno.

"Da nema povreda, niko nam ne bi bio potreban, ovako moraćemo da dovedemo vezistu i jednog napadača, četvrto mesto na kome smo sada je cilj", kaže Brazilac.

Fàbregas ostaje meta.

"Analiziramo, nismo još ušli u pregovore, videćemo kakvi su uslovi. Vlasnici su spremni da ulože, ali ostaje opet da vidimo situaciju sa FFP. Stigao je Paquetá, to je sigurno pojačanje, ali mlad je i potrebno mu je vreme da se uklopi".

Na kraju, ko će biti napadač? Nekoliko opcija je u igri, ali u Milanu ćute, traže nekoga na pozajmicu sa pravom otkupa.

Nema i dalje rešenja, brinu Higuaínova leđa, 0:0 sinoć protiv Torina pokazuje problem, ali u klubu su ipak zadovoljni, Gattuso kaže da bi pre par meseci izgubili sigurno ovakvu utakmicu. Torino je bio bolji rival, što brine, ali Milan gleda tabelu, imaju dobru poziciju, i lakši raspored.

Čekaju januar, od toga će mnogo zavisiti, oporaviće se štoperi, a čekaju i presudu UEFA, posle toga bi stvari mogle da budu jasnije...