15.1.19.

Juve smekšao, Argentinac za Chelseajevog Brazilca? Zvanično, počeli pregovori oko Morate!

Izgleda da bi kolo moglo da se rasplete i da svako dobije ono što želi. Ali, gde je tu Milan?

Izgleda da se stvari kreću napred. Naime, Juventus i Milan danas razgovaraju o Higuaínu koji želi u Chelsea, pojavila se varijante da Juve prihvati pozajmicu na 18 meseci, a da "Plavci" pošalju Emersona Palmierija u Torino.

Jasna je namera Juventusa, oni bi Palmierija, bivšeg igrača Rome koga je doveo Conte i koji je u drugom planu, njegovo dovođenje bi im omogućilo da Spinazzolu koji je dugo bio povređen pošalju na pozajmicu kako bi skupljao minuta, a Alex Sandro bi u zemljaku dobio konkurenciju na levoj strani terena.

Ali, pita se Milan koji neće dozvoliti da Higuaín ode, ako ne nađu zamenu.

U ovom trenutku, oni će teško do Morate, nisu ni posebno zainteresovani, a Real je bliži Piąteku.

Sam Morata je prelomio, svim silama želi u Atlético, pa su počeli zvanični pregovori dva kluba. Kako piše "Marca", Španac se složio da smanji platu od 10 miliona evra, kako bi se vratio tamo gde je počeo karijeru. On je kao klinac bio u Atléticu, pa u Getafeu pre nego što je završio u Realovoj "kanteri".

To ostavlja pitanje šta će učiniti Chelsea. Ako ne reše situaciju oko Higuaína, okrenuće se Callumu Wilsonu mada je on papren, košta oko 75 miliona evra.

Sarri ne računa na Moratu, da li je to manevar kako bi ubedio klub da učini sve da Pipita stigne u London, ostaje da vidimo.

Sevilla je poručila juče da nema novca za Moratu, ali Atlético ima, samo pre toga mora da se oslobodi ili Gelsona koji je stigao iz Sportinga ili Kalinića koji bi mogao u Monaco.

Kako smo pisali juče, ako dođe do jednog transfera pomenutih napadača to će biti pravi ringišpil, odnosno sistem spojenih sudova.