18.1.19.

Milan pronašao rešenje, sada je sve na "Grifonima"!

Kako Gianluca Di Marzio prenosi, dvojica igrača će biti uključena u transfer.

Gonzalo Higuaín će izvesno karijeru nastaviti u Chelseaju, tako će napustiti Milan nakon samo šest meseci, pa će do kraja sezone igrati na pozajmici u Londonu.

"Plavci" će narednog leta birati da li da ga otkupe od Juventusa, ili da ga pozajme na još godinu dana, a Milanu je ostalo da do kraja zimske pijace pronađe novog napadača.

Velika želja uprave kluba je drugi strelac Serije A Krzysztof Piątek, igrač želi na "San Siro", dobiće i veliki povišicu, pa je na upravi "Rossonera" ostao zadatak da se dogovori sa Genovom.

"Grifoni" ne žele da ga puste na pozajmicu sa obaveznim otkupom, žele odmah da ga prodaju kako bi zarađeni novac uložili u nova pojačanja, a izgleda da je Milan pronašao potrebnu formulu da do kraja meseca otkupi ugovor poljskog napadača.

Naime, Di Marzio prenosi da će Milan u ponudu za Piąteka uključiti dvojicu svojih fudbalera, Alena Halilovića i Andreu Bertolaccija.

Poslednji je minulu sezonu i proveo na pozajmici među "Grifonima", a Halilović će tako nakon samo šest meseci napustiti "San Siro".

Izgleda da će Genoa pristati na ovu ponudu, ostaje samo da se oni dogovore oko ugovora sa hrvatskim i italijanskim vezistom.