17.1.19.

Nema mira, u Milanu znaju ko je najbolji igrač Juventusa, Pjanić se podsmevao, sačekale ga salve uvreda!

"Rossoneri" tvrde da su oštećeni za penal, u Juventusu se smeju, bilo kako bilo, u Džedi smo videli dosta vatre...

Miralem Pjanić se povredio tokom meča Superkupa u Džedi, ali je Juventus osvojio Superkup. Bosanac će verovatno odmoriti protiv Chieva u ponedeljak kada Juve nastavlja prvenstvo, a trijumf je propraćen primedbama navijača Milana da su silno oštećeni.

Oni smatraju da sudija Banti nije pokazao na penal u samom finišu, mada ovaj snimak pokazuje da teško da je Conti fauliran.

Ipak, u Milanu kažu da je Banti trebalo da pogleda VAR, kao kada je Kessiju pokazao crveni karton, a Romagnoli smatra da je tokom čitavog meča arbitar navijao za Juve.

"Uvek je isto, od onog gola Muntarija, do mnogo drugih situacija, uvek je Juventus povlašćen", komentarišu "Rossoneri" koji su dolazak Bantija u Italiju danas propratili uz komentare "Stigao Juventusov najbolji igrač".

Odgovorio im je Miralem Pjanić na Instagramu posle čega je usledila lavina uvreda.

Bosanac je napisao "Danas je u Džedi rešeno pitanje, ko je bolji, šampion ili osvajač kupa", aludirajući da Milan igra Superkup kao poraženi u finalu, odnosno da je Juventus u poslednje četiri godine osvojio duplu krunu, pa ni sam Superkup ne znači ništa jer jedan tim nije osvojio trofej.

Svakako da će se polemike nastaviti, ali Milan nema mnogo vremena, treba naći zamenu za Higuaína, Leonardo pregovara oko Piąteka, a Milan igra baš protiv Genoe u ponedeljak i jasno mora da pobeđuje ako želi četvrto mesto.