20.1.19.

Nije samo Piątek; Milan dovodi još dva pojačanja (VIDEO)

Nakon što su gotovo sigurno završili transfer Krzysztofa Piąteka, Rossoneri us počeli da se fokusiraju i na druge ciljeve u ovom prelaznom roku. Ustvari, Leonardov cilj je da dovede još dva igrača za Gattusa.

Međutim, to neće biti transferi za stalno kao što bi to trebao da bude slučaj sa Piatekom, pa će to odmah učiniti ove poslove malo složenijim. Drugim rečima ideja je da se igrači pozajmljuju uz mogućnost kupovine. Leonardo želi da dovede krilo, a ako je moguće i veznjaka.

S obzirom na to, Milan je već osigurao potpisivanje 18-godišnjeg defanzivca iz Portugala Tiaga Djalóa, koji će igrati za mladi tim. Za sredinu terena, Leonardovi pokušaji da dovede Sensija, Duncana i Diawaru su odbijeni.

Izgleda da je u ovom trenutku kandidat broj jedan Arnaut Groeneveld. Reprezentativac Holandije koji trenutno igra za Club Brugge. Ono što je plus za ovog igrača je njegova relativno niska cena cena (€10-15M) i njegove godine, momak je 1997 godište. Međutim, mnoge opcije su trenutno otvorene, uključujući i onu koja se odnosi na Yannicka Carrasca.